اطلاعات نو در مورد مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی کسب و کار در سایت عالی

بیزینس پلن هر کسب و کار سندی است که اهداف، خدمات، محصولات، جایگاه صنعتی، اهداف بازاریابی و پیشبینیهای مالی آن کسب و کار را توصیف میکند. اطلاعاتی که در یک پلن کاری در کنار هم قرار میگیرند، میتوانند راهنمای بسیار مفیدی برای اداره و توسعه کسب و کار شما باشند.

دو نوع اصلی از طرح های توجیهی وجود دارد: طرح توجیهی ساده و طرح توجیهی جامع.

کسبوکارها ممکن است یکطرح توجیهی سنتی طولانیتر یا یک طرح کسبوکار استارتآپ کوتاهتر ایجاد کنند.

تا آنجایی که میتوانید طرحتان را ساده، روان و خلاصه بنویسید

به قول معروف میخواهند بداند که آخر داستان این بیزینس چه میزان فروش و چه میزان سود برایشان حاصل میشود.

در این مقاله نوشتن بیزینس پلن یا اجزای بیزینس پلن را توضیح دادیم و با ارکان اصلی و اجزای بیزینس پلن آشنا شدیم. با وجود اینکه درباره نحوه نوشتن بیزینس پلن (برنامه تجاری) و ضرورت آن مقالات زیادی نوشته شده است، بازهم بسیاری از صاحبان کسب و کار از انجام آن غفلت میکنند.

نگارش بیزینس پلن را باید بهعنوان سندی راهبردی و بخشی از فرهنگ سازمانی در کسب و کارها تقویت کنیم. انجام کارها مبتنی بر استانداردهای بومی و علمی را یک اصل بدانیم تا کمتر شاهد شکست استارتآپها، بیکارشدن جوانها و ناامیدی کارآفرینان کشورمان باشیم.

هدف از طرح توجیهی چیست و چرا طرح های توجیهی ایسنون نقدر مهم هستند؟

اسم شرکت و فعالیتی که انجام میدهید را بهطور خلاصه و با بیانی ساده بنویسید؛ بهطوریکه هر کسی با خواندن آن کلیت کار شما را بفهمد.

حتی میتوانید در این مرحله یک نمودار کامل از سفر مشتری ترسیم کنید تا بتوانید حدس بزنید مشتریها در هر مرحله از خرید خدمات شما چه نیازهایی دارند و چطور میتوانید مشکلشان را حل کنید.

گفتنی است که شرکت معماری سبز قبلا کلیه مجوزها، نرمافزارها نمونه بیزینس پلن آماده رایگان و تجهیزات لازم را برای ارائه خدمات به مشتریهای فعلی خود خریداری کرده است.

یک برنامه تجاری یک صفحه ای باید به چندین سوال اساسی پاسخ دهد.

برای توضیح قسمت مزایای محصول/خدمات می توانید روی این موارد تمرکز کنید:

ما تنها شرکتی هستیم که توسط انجمنهای حامی محیط زیست گواهینامه سبز دریافت کردهایم.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *